Служителка на Автогарата в Русе пострада от тежък побой. Инцидентът се

...
</TD
>Служителка на Автогарата в Русе пострада от тежък побой. Инцидентът се
Коментари Харесай

Няколко уволнения и без нощна охрана на Автогарата в Русе

Служителка на Автогарата в Русе пострада от тежък побой. Инцидентът се е случил в среднощ на 6-ти юни. 57-годишната жена е с мозъчно разтърсване и настанена за лекуване в русенската болница " Канев ", а нападателят е 49-годишен рецидивист, неотдавна излязъл от пандиза. По информация на очевидци жертвата и причинителят са се познавали.

Случаят породи голям брой въпроси по отношение на неналичието на защита там. Служители, които дават нощни наряди споделиха, че са били очевидци на грабежи и побоища, а съпътстващата бедност в региона също ги тормози, написа dunavmost.bg. По техните думи Автогарата в Русе е леговище за клошари и бездомници, а работещите там не се усещат в сигурност.

Изсветляването на казуса обаче, както и напълно резонното искане за обезпечаване на нощна охрана се оказва нож с две остриета - за часове въпросните чиновници бяха уволнени.

За това заяви Силвия Маринова в обществените мрежи:

" Дългогодишните наематели на публичната тоалетна бяха уволнени и контракта им преустановен за това че дадохме изявление и искахме само защита през нощта, чакам и аз на следващия ден да бъда уволнена. Нямам думи..потресена съм. Без да желаех навредих. Съжалявам ", с оскърбление споделя тя.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР